Thom reinaerdts

In het kort

Geboortedatum: 30/01/2006
Woont in: Geulle (NL)
Klasse: Mini Max
Kampioenschappen: BMC /  BNL
Resultaten 2018: Kampioen BNL / Vice-Kampioen BMC 

Historiek

De smaakt te pakken gekregen in de kids race school 

Na zijn opleiding in de kids race school (oktober 2016), nam Thom deel aan enkele club house races (2016). Thom had de smaak te pakken en vroeg zijn ouders om een eigen kart te mogen hebben. Sinds Thom in Februari 2017 een eigen kart kreeg is er geen houden meer aan en is karten een groot deel van Thom zijn leven geworden

Zonder verwachtingen begonnen

Vanaf Mei 2017 startte Thom in de Micro-Max klasse zijn eerste wedstrijd rijd Thom onder de vlag van Team SP-Tuning (Stan Pex) Hij begint aan het seizoen 2017 zonder verwachtingen, een aantal wedstrijden te rijden met als hoofddoel ervaring op te doen, maar al snel blijkt dat hij het bestaande deelnemersveld goed kan volgen. Dit smaakte naar meer en er werd besloten om in 2018 een volledig seizoen BMC/BNL in de klasse Mini-Max te rijden. Er wordt ook de keuze gemaakt om te onderzoeken welk team het beste totaal pakket heeft voor Thom en het beste bij Thom past, De keuze valt op Team GKS Lemmens Power. De resultaten in 2018 liegen er niet om Thom staat aan kop in het BNL Kampioenschap en op de 2e plaats in het BMC Kampioenschap. Het Circuit van de Fam. Lemmens in Genk is Thom zijn thuisbasis waar hij wekelijks traint.

Ondersteuning van familie en team

Thom heeft naast het team GKS Lemmens Power met Rick, Edgar, Fred en Ricco en zeker niet te vergeten zijn zus Isa die bijna altijd aan Thom zijn zijde staat om hem te ondersteunen bij de wedstrijden, Thom zijn vader als vaste monteur, al met al een Winning Team. Er wordt op dit moment gewerkt aan een meerjarenplan waarin Thom zich verder kan ontwikkelen en ontplooien, op dit moment wil Thom in 2019 doorstromen naar de Junior Klasse. 

WWW.hereco.nl